Общи условия

1. Общи условия

а) Семеен хотел Калина Широка лъка е хотелски уебсайт, разработен на български език.
б) Всеки потребител на /shirokaluka-kalina.com/ е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от уебсайта.
в) Създателите, собствениците и сътрудниците на /shirokaluka-kalina.com/ не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на уебсайта. Собствениците на този сайт и администраторите му не носят отговорност за публикуваните в уебсайта материали, за тяхната истинност и изчерпателност.
г) Вие нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи, заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в /shirokaluka-kalina.com/ .
д) Вие не можете да използвате информация (текст и образ) от /shirokaluka-kalina.com/ без изрично писмено позволение от представители на семеен хотел Калина.
е) Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение на потребителите. Екипът на /shirokaluka-kalina.com/ не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези страници и не отговаря за вреди, произтичащи от тяхното съдържание и/или поддръжка.

2. Условия за резервации

Резервацията е валидна, когато:
a) Потребителят изпрати запитване до семеен хотел Калина Широка лъка чрез формата за резервации в уебсайта или се свърже с хотела по телефон. Резервацията се гарантира с авансово плащане в размер на 50% от цялата сума.
б) Хотелът изпраща потвърждение или отказ на полученото запитване до края на работния ден.

3. Отказ и дублиране на резервация:

а) При отказ на резервация от страна на клиента до 3 дни от пристигането, хотелът възстановява цялата предварително внесена сума на клиента.
б) Ако клиентът не пристигне в хотела или откаже резервацията по-малко от 3 дни от пристигането, хотелът не възстановява внесената сума на клиента за настаняване.
в) Срокът за отказ не важи за периоди на празнични и официални почивни дни. За тези периоди важат сроковете, посочени в съответната оферта за съответния период.
г) В случай на дублирани стаи по вина на хотела, същият ще предостави на клиента стая в друг хотел в Широка лъка.

4. Заключителни:

а) Получената информация за всеки клиент няма да бъде предоставяна на трети лица с рекламна или друга цел.
б) Тези условия могат да се променят по всяко време от собствениците на хотела и сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в /shirokaluka-kalina.com/.
в) Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.

Згуровски конак

Опознай Родопите

Започни от Широка лъка! Широка лъка е само на 90 км от Пловдив и 12 км от Пампорово. Заобиколено от вековни борови гори, в подножието на няколко върха и близо до термални извори, селото предлага разно…

Още
Еко маршрути

Пешеходни маршрути

Твоята пешеходна ваканция в Родопите започва от Широка лъка! Ето нашите предложения за еднодневни пешеходни маршрути с тръгване и връщане в Широка лъка. Избери и комбинирай по свой вкус. Попитай ни за…

Още
Ски в Пампорово

Активности

Активности в планината спускане със ски по пистите на алпийския курорт Пампорово, сноуборд приключение, ски и планинска ваканция…

Още