Добре дошли в хотел Калина!

Добре дошли в хотел Калина!

Хотел Калина е част от архитектурния резерват Широка лъка в Родопите. Широка лъка

На 90 км от Пловдив и 250 км от София Ви очакват уюта и гостоприемството на Родопите. Пампорово е само на 12 км от Широка лъка, а екипът ни организира удобни за Вас трансфери. Имаме просторни стаи с телевизор, в които да Ви настаним и превъзходни, прясно приготвени ястия, с които да Ви нагостим. В ресторанта на Калина ви посреща незаменимия уют на горящата камина. При нас откривате удобството на съвременния хотел и уюта на селската къща.

Хотел Калина – за вкусно похапване и споделяне на топлина!

Удобства

Хотел Калина разполага с 30 места (28+2) в 10 комфортно оборудвани стаи и апартаменти. Традиционен ресторант с 55 места, механа в родопски стил с 35 места, лятна веранда-бистро с 50 места и WiFi интернет са удобствата, които предлагаме на нашите гости. В хотела, стаите и ресторанта не се пуши. Зоната за пушачи е навън под чардака. Описание на стаи и цени вижте ТУК.

Това, с което ни запомнят гостите, е личното отношение. При нас Вие сте наши гости, а ние сме Вашите домакини. И като такива обичаме да споделяме радостта от преживяването Ви в Родопите, в Пампорово, в планината, на пистата.

Широка лъка е село с около 500 жители, архитектурен резерват с интересни къщи-музеи, стари мостове и паметници на културата. Има банков офис, поща, банкомат, читалище, информационен център, библиотека, хранителни и сувенирни магазини, фурна за хляб.

Услуги

Широка лъка се намира на 12 км от алпийския курорт Пампорово. За Вас – нашите гости, организираме ски & сноуборд ваканции с шатъл от хотела до пистата, плюс оборудване и инструктор. След активните снежни преживявания, Ви очакват релаксиращ апре-ски бар и топла вечеря в хотел Калина в Широка лъка. Може да изберете някой от нашите активни зимни пакети ТУК.

Згуровски конак

Опознай Родопите

Започни от Широка лъка! Широка лъка е само на 90 км от Пловдив и 12 км от Пампорово. Заобиколено от вековни борови гори, в подножието на няколко върха и близо до термални извори, селото предлага разно…

Още
Еко маршрути

Пешеходни маршрути

Твоята пешеходна ваканция в Родопите започва от Широка лъка! Ето нашите предложения за еднодневни пешеходни маршрути с тръгване и връщане в Широка лъка. Избери и комбинирай по свой вкус. Попитай ни за…

Още
Ски в Пампорово

Активности

Активности в планината спускане със ски по пистите на алпийския курорт Пампорово, сноуборд приключение, ски и планинска ваканция…

Още